Over Cultuurplan

 

Cultuurplan is actief vanaf 1 oktober 2009. Cultuurplan richt zich als marketing- en comunicatiebureau op de culturele sector en de entertainmentbranche, met strategisch inzicht op communicatie als uitgangspunt, en een praktische en inzichtelijke houding in de uitvoering.

Cultuurplan is een full-service bureau, dat zowel strategische plannen maakt als ook uw communicatietrajecten plant en ten uitvoer brengt. Met uitgebreide ervaring in de theater- en toneelsector, de muziekindustrie en de entertainmentbranche is Cultuurplan een vasthoudende en doorslaggevende partner in het over het voetlicht brengen van uw product, event of organisatie.

Cultuurplan is gevestigd in Amsterdam, maar werkt voor organisaties en evenementen in heel Nederland. Het netwerk van Cultuurplan is zowel nationaal als internationaal. Cultuurplan adviseert u ook graag over uw communicatie in het buitenland, en koppelt u desgewenst graag aan een internationaal contact, voor meer expertise over een bepaald land of een bepaalde markt.