Missie

 

Cultuurplan biedt strategisch inzicht en praktische oplossingen voor bedrijven en instanties in de culturele sector en de entertainmentbranche op het gebied van marketing en communicatie. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector werkt Cultuurplan voor concertzalen en podia, festivals, theaters, brancheorganisaties, evenementen en gezelschappen. Cultuurplan stelt zich ten dienste van de opdrachtgever, verzorgt uw campagne maar geeft ook advies en raad.

Cultuurplan werkt planmatig en met korte lijnen naar uw organisatie. Cultuurplan verantwoordt regelmatig naar de opdrachtgever hoe ver het staat, koppelt terug en houdt inzichtelijk wat uitgaven en acties zijn. U blijft op de hoogte.

Onze specialiteit

 

• Marketingcampagnes voor culturele organisaties, van doelgroepbepaling, strategische analyses en budgettering tot de uitwerking in communicatiemiddelen, het betrekken van (media-)partners en het monitoren van de voortgang.

• Corporate communicatie en interne communicatie: hoe staat uw organisatie in de maatschappij en hoe kijken uw medewerkers naar uw organisatie?

• Onderzoek naar doelgroepen en naar de effectiviteit van uw marketing: meer inzicht in de doelen die u stelt.

• Projectplannen, sponsoring en subsidieaanvragen: uw inhoudelijke plannen aangescherpt om uw partners en subsidiegevers te overtuigen en te motiveren.

• Viral marketing en e-marketing: origineel en op maat gemaakt voor uw organisatie.